Webinar: hur skapar vi säkra byggprojekt?

I veckan arrangerade BuildSafe ett webinar tillsammans med Håll Nollan på temat: hur skapar vi säkra byggprojekt? Webinaret spelades in och går att kika på via länken nedan.

Hur gör man för att skapa säkra byggprojekt? Vi är många som brottas med den frågan varje dag. Vägarna till säkra byggprojekt är många – och det finns många olika perspektiv att väga in. I det här webinaret söker vi svar på frågan ur ett metod-, kultur och teknikperspektiv.

Under webinaret talade tre olika experter:

Anna Gruffman, Head of Health & Safety på Bonava

BowTie och Kritiska kontroller – ett effektivt verktyg för att analysera och kommunicera risker i byggprojekt.
Anna gav en överblick över metoden och beskrev hur Bonava och NCC arbetar tillsammans för att skapa ett program för att förebygga/undvika dödsolyckor.

Fredrik Rosengren, vd på Behaviour Design Group

Stark säkerhetskultur – hur byggs den och hur hålls den levande? Fredrik beskrev hur vi på ett vetenskapligt sätt kan skapa en stark säkerhetskultur med hjälp av tillämpad beteendeanalys.

Amanda Bergstén, Customer Success Manager på BuildSafe

Hur kan vi använda teknik och data för att driva säkra beteenden? Amanda gick igenom vilka nyckeltal som bidrar till säkrare byggprojekt samt hur teknik kan bidra till förändrade beteenden.

Se hela det inspelade webinaret i sin helhet här!

Stay safe,

Team BuildSafe

Browse

Related Posts

Arrow-up

Prenumerera på intressanta nyheter och perspektiv

Lämna din kontaktinformation så håller vi dig uppdaterad med nyheter om BuildSafe, digitaliseringen av byggbranschen och det senaste inom arbetsmiljö. Vårt löfte: hålla innehållet både relevant och intressant – och inte för frekvent. Välkommen till BuildSafes värld!

Boka en demonstration

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.