Om BuildSafe​

Vi arbetar för säkra och effektiva byggprojekt

Byggprojekt är komplexa platser. Flera olika aktörer ska samarbeta på en begränsad yta som ständigt förändras – ofta under stor tidspress. Förutsättningarna skapar återkommande risker under produktionen som ofta leder till hinder, olyckor eller byggstopp.

För att minimera störningarna krävs ett systematiskt arbete där arbetsplatsen kontrolleras och rätt person får rätt information vid rätt tidpunkt. Tyvärr innebär det ofta en så pass resurskrävande administration att det blir en praktisk omöjlighet. Därför utvecklade vi BuildSafe – en lättanvänd tjänst som både sparar tid och minimerar risker i projekten.

Idén bakom BuildSafe kommer från många års erfarenhet från byggbranschen och tjänsten har utvecklats i nära samarbete med byggbolag, byggherrar och branschorganisationer. Idag växer vi snabbt och arbetar ständigt med att skapa så bra resultat och användarupplevelser som möjligt för våra kunder. Vår mission: att vara en lösning i världsklass som gör säkerhet och effektivitet till avgörande faktorer i valet av leverantörer.

Vi är dedikerade till att skapa säkra och effektiva byggprojekt!

Upptäck vad BuildSafe kan göra för dina projekt redan idag

BuildSafe i siffror

2000
Grundat
0 +
Anställda
1 +
Byggprojekt
Arrow-up

Boka en demonstration

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Prenumerera på intressanta nyheter och perspektiv