Webinar: hur hanteras byggprojekt under Coronakrisen?

Torsdag den 26/3 anordnade vi ett webinar tillsammans med Nicole Krol och Jerry Andersson från Projektstaben – lyssna på inspelningen via länken nedan.

Coronakrisen medför stora utmaningar för landets byggprojekt. Många arbetar hemifrån, utländska underentreprenörer tvingas lämna landet och leveranser blir försenade. Samtidigt är det många i byggbranschen som fortsätter att gå till sina arbetsplatser för att hålla igång produktionen. Vi är många som funderar på hur bäst kan hantera byggprojekten under denna utmanande tid.

Därför bjöd vi in Nicole Krol och Jerry Andersson från Projektstaben för att ge sina perspektiv. Nicole och Jerry projektleder Stockholm Vatten och Avfalls jätteprojekt på Henriksdals Reningsverk (SFA) och har snabbt fått lägga om strategin för att upprätthålla en fortsatt säker och effektiv produktion.

Under webinariet fick vi höra om hur de internt i projektet organiserar arbetssituationen och arbetsmiljön samt hur de hanterar och upprätthåller produktion gällande byggmöten, samordning och säkerhetsutbildningar med entreprenörerna på plats.

Vi fick även in en hel del intressanta frågor från publiken som besvarades.

Klicka här för att lyssna på det inspelade webinariet.

Stay safe!

/Team BuildSafe

Relaterade inlägg

Arrow-up

Prenumerera på intressanta nyheter och perspektiv