BuildSafe Product Forum – ett forum för utveckling och påverkan

Under veckan anordnades det första produktforumet i sitt slag på BuildSafes huvudkontor med stor uppslutning från flera av våra användare. Produktutveckling stod på agendan och sittningen mynnade ut i många olika idéer för fortsatt utveckling och förbättring av produkten.

Feedback och input från våra användare är ett av de viktigaste områdena för oss på BuildSafe – vi vill utveckla en produkt som är användarvänlig, aktuell och som erbjuder det som våra användare efterfrågar. För att kunna lyckas ännu bättre med detta har vi nu valt att introducera BuildSafe Product Forum (BPF), där vår målsättning är att hålla ett forum per kvartal.

Med användarna i fokus

BPF är ett forum där vi vill att våra användare och kunder ska komma ännu närmare i produktutvecklingen och få möjlighet att påverka tidigt under utvecklingsfasen. Detta hjälper oss att utveckla produkten på ett bättre sätt, där användarnas input väger tungt för att vi ska kunna skapa ett användarvänligt verktyg. Samtidigt är forumet en plats för utbyte mellan olika aktörer inom branschen, något som märktes på första forumet där deltagare från fem olika företag fanns representerade och idéer utbyttes om många olika områden.

En ny analysmodul tar form

Ämnena för forumet kommer att variera beroende på vad som står näst i utvecklingsplaneringen och på vårt första forum pratade vi bland annat om vår kommande analysmodul. I år är utveckling och integrering av en analysmodul i webbplattformen högt prioriterat för oss, och vi ville höra vad våra användare har för önskemål om data. Många förslag lades på bordet och det är tydligt att man vill kunna kombinera olika datapunkter för att kunna bygga sin egen dashboard med just den data man vill se för stunden.

Ökad flexibilitet, fler inspektionstyper

Det andra ämnet som diskuterades var inspektionstyper, där ett annat utvecklingsområde för oss detta år är att utöka antalet typer av ronder som går att genomföra med BuildSafe. Vi kommer att arbeta med ett modultänk med tanken att kunna kombinera olika typer av moduler, ex. avvikelsehantering och kontrollpunkter i en och samma rond. Detta möjliggör utökat användande av verktyget med vilket vi hoppas kunna hjälpa er att digitalisera fler av era ronder och processer framöver.

Tillsammans för en säkrare byggbransch

Vi på BuildSafe tackar Zengun, Erlandsson Bygg, Einar Mattsson, Skanska och Ramirent för ert deltagande. Vi känner oss fantastiskt inspirerade av vårt första BPF och vi är otroligt tacksamma för den nära dialog som vi har med er som användare och kunder. Tillsammans jobbar vi för att göra byggbranschen säkrare och bättre för varje dag!

Ps. Har du feedback som du vill dela med dig av till BuildSafe? Tveka inte att höra av dig direkt i vår supportchat eller på support@buildsafe.se – vi ser fram emot att höra från dig!

Relaterade inlägg

Arrow-up

Prenumerera på intressanta nyheter och perspektiv