BuildSafe presenterar stolt: Expertrådet!

Under nästa vecka lanserar vi Expertrådet. Vi kommer bjuda in experter inom arbetsmiljö att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter här på bloggen. Häng på!

På BuildSafe drivs vi av att utveckla byggbranschen till det bättre. Målsättningen med allt vårt arbete är att skapa rätt förutsättningar för att byggprojekt ska bli så säkra och effektiva som möjligt. En stor del av detta arbete går ut på att utveckla och sprida vårt digitala verktyg BuildSafe.

Men det stannar inte där. Utöver att erbjuda effektiva verktyg vill vi även bidra med ny kunskap, perspektiv och metoder som driver arbetsmiljöarbetet i branschen framåt. Och vem är bättre lämpad att göra det än experter inom området?

Vi träffar dagligen inspirerande och kunniga personer som arbetar med att utmana befintliga arbetssätt och hitta nya vägar mot en säkrare byggbransch. Nu bjuder vi in dessa personer att bidra med sina perspektiv på arbetsmiljö, säkerhet och hälsa.

Tanken är att skapa en plattform för inspiration och diskussion där vi tillsammans kan driva på utvecklingen av kunskap och innovation inom arbetsmiljö i byggbranschen. Ett expertråd, helt enkelt.

I början på nästa vecka presenterar vår första expert – som har skrivit ett tankeväckande inlägg om beteendebaserad säkerhet. Håll utkik!

Är du själv intresserad av att skriva ett inlägg? Eller är det någon specifik person du gärna skulle vilja se ett inlägg av? Hör mer än gärna av er till leo@buildsafe.se så fixar vi det!

Relaterade inlägg

Arrow-up

Prenumerera på intressanta nyheter och perspektiv