BuildSafe Meddelanden – ny funktion för att snabbt nå ut till alla

I dessa tider är det ännu viktigare att snabbt kunna nå ut med uppdaterad information. Därför lanserar vi nu en ny funktion för att enkelt skicka meddelanden till samtliga personer ute på arbetsplatserna.

I byggprojekt är det alltid viktigt att hålla medarbetarna informerade om det som gäller och snabbt nå ut med uppdaterad information. Det blir extra viktigt under dessa tider – när det ständigt kommer nya riktlinjer från myndigheterna.

För att underlätta för byggprojekt har vi under veckan arbetat med ny funktion som gör det möjligt att snabbt informera medarbetarna med ny information. Den nya funktionen, Meddelanden, lanseras idag och kommer vara tillgänglig via webbplattformen.

Vi rekommenderar att funktionen endast används i speciella situationer, exempelvis om något kritiskt har inträffat på projektet eller om nya riktlinjer som berör alla måste kommuniceras ut. Det är endast envägskommunikation, vilket innebär att projektdeltagarna inte kan svara på meddelandet.

Meddelandet når samtliga BuildSafe-användare i ditt projekt och skickas ut som både e-post och pushnotis. Kika gärna på vår supportsida för mer information.

Vi hoppas att detta kommer hjälpa alla byggprojekt att hålla personalen uppdaterade och säkra!

Relaterade inlägg

Arrow-up

Prenumerera på intressanta nyheter och perspektiv