BuildSafe blir en del av Infobric Group

Vi är glada över att kunna berätta att BuildSafe nu tar nästa stora steg i arbetet med hållbarhet och digitalisering av byggprojekt. Det gör vi genom att nå en av våra allra största milstolpar hittills: vi blir tillsammans med EquipmentLoop en del av Infobric Group.

De senaste åren har digitaliseringen av byggbranschen tagit fart på allvar och den stora drivkraften bakom det har varit tjänster som riktar in sig på specifika problem. Med ett allt större utbud av tjänster har även behovet för integrationer ökat – inte bara av själva produkterna men även av leveransen och datainsamlingen. Det har vuxit fram ett behov av starka digitaliseringspartners som knyter ihop kritiska arbetsflöden för att skapa hållbara, säkra och effektiva byggprojekt. 

Därför har vårt fokus legat på att se hur BuildSafe bäst bygga partnerskap med rätt digitala aktörer som gör att vi tillsammans kan möta branschens behov. Då blev Infobric Group ett självklart val. Som en del av Infobric Group blir vi den digitaliseringspartnern som kan ta ett helhetsgrepp om arbetsplatserna och säkerställa ett effektivt arbete med mätbara resultat.

Tillsammans vill vi erbjuda enkla lösningar på svåra problem.

BuildSafe kommer fortsatt att se ut och fungera som förut – men kommer i och med detta ha ännu större förutsättningar att skapa värde. Läs gärna intervjuer vi gjort i både Byggindustrin och Breakit nedan där vi pratar mer om vägen framåt:

Byggindustrin – https://www.byggindustrin.se/innovation/digitalisering/digitala-byggaktorer-i-storaffar-tre-innovativa-bolag-gar-samman/

Breakit – https://www.breakit.se/artikel/26801/ny-storaffar-inom-byggbranschen-nu-slukar-infobric-bade-buildsafe-och-equipmentloop

Vi ser fram emot att fortsätta bidra till säkra och effektiva byggprojekt och driva på digitaliseringen av byggbranschen! Tveka inte att kontakta oss om ni har några som helst funderingar – vi svarar gärna på era frågor.

Relaterade inlägg

Arrow-up

Prenumerera på intressanta nyheter och perspektiv