Nu lanserat: bygg formulär för alla projektets KMA-processer

Äntligen kan vi meddela att årets mest efterlängtade produktuppdatering är på plats: en intuitiv formulär-byggare som enkelt kan anpassas efter projektets KMA-processer. Uppdateringen gör det möjligt att bygga alla de olika formulär som används löpande och nyttja dessa digitalt på arbetsplatsen.

BuildSafe började som ett stöd för arbetsmiljöarbetet på byggarbetsplatser. Sedan dess har verktyget tagit stora kliv för att täcka fler och fler användningsområden. I och med den här uppdateringen breddar vi användningsområdet rejält och öppnar upp för att även stödja kvalitets- och miljöarbetet. Verktyget blir heltäckande för K, M och A – helt enkelt!

I och med uppdateringen blir det möjligt att nyttja BuildSafe för exempelvis: skyddsronder, miljöronder, besiktningar, egenkontroller, byggdagbok, mottagningskontroller, miljöcertifieringar och mycket mer.

Med uppdateringen kan användare bygga formulär genom att välja mellan en rad olika komponenter – exempelvis: fritextfält, flervalsalternativ, bilduppladdning, rullgardinslistor och mycket mer. De olika komponenterna dras enkelt in i formuläret och kan anpassas efter den process man vill stödja.

BuildSafe Inspektioner och kontroller

Formulären kan antingen användas självständigt eller kombineras med checklistor från inspektionsmodulen. Det blir även möjligt att lägga till e-signatur så att en eller flera personer kan bekräfta att de genomfört eller tagit del av kontrollen.

Vi hoppas att den här uppdateringen kan hjälpa användarna frigöra mer tid på arbetsplatserna genom att digitalisera ännu fler kritiska processer. Tveka inte att höra av er om ni har några som helst funderingar om den nya uppdateringen!

Relaterade inlägg

Arrow-up

Prenumerera på intressanta nyheter och perspektiv